NYHETER

TROMMIS SØKES

 

Er du en engasjert trommis som elsker å slå deg løs på et stort trommesett? Liker du hard rock/metall-sjangeren? Har du lyst til å være med å lage egne låter, for så å spille disse live på spillejobber?

 

Hvis du kunne kjenne deg igjen i noe av dette, vil vi veldig gjerne høre fra akkurat DEG! Vi øver til faste tider hver uke mandag og onsdag, fra klokken 18:00 til 21:00 i vårt lokale på Laksevåg. Vi har stor respekt for hverandre og hverandres meninger, og det å komme presis og motivert til øvinger er viktig for oss.

Som trommis trenger du bare å medbringe ørepropper og trommestikker. Vi stiller med et stort slagverk som inkluderer dobbelpedal, mange cymbaler og flere trommer, så her er det bare å slå seg løs! 

Ta gjerne kontakt med oss, så kan vi avtale et uforpliktende møte :-)

BASSIST SØKES

 

Har du en bassist i deg som bare lengter etter å komme ut og vise sin kreativitet? Da vil vi gjerne komme i kontakt med deg! Vi opererer per dags dato med en blanding av vokalist/bassist. Nå ser vi etter en dedikert bassist, slik at vokalisten vår kan ha hovedfokus på nettopp vokal-biten.

Vi øver til faste tider hver uke mandag og onsdag, fra klokken 18:00 til 21:00 i vårt lokale på Laksevåg. Vi har stor respekt for hverandre og hverandres meninger, og det å komme presis og motivert til øvinger er viktig for oss.

Som bassist trenger du bare egen bass og ørepropper. Vi stiller med forsterker, men du kan selvfølgelig ta med egen forsterker hvis du heller foretrekker det.

Ta gjerne kontakt med oss, så kan vi avtale et uforpliktende møte :-)

TORNADO

 

Vår siste låt, "Tornado", nærmer seg ferdig. Vi har nå 4 egne låter som jobbes med å få ferdig i disse dager. Når vi har bassist og trommis på plass, skal vi spille inn i studio for å få på plass god lydkvalitet på låtene.

Copyright © 2018 Firefight