Ny Trommeslager i Firefight!

June 23, 2018

I fablene fra Bilkrabygda har det lenge vært profetert om en trommeslager som endelig skal sette de på kartet: ”Eyvindr”. Utrettelig dedikasjon og entusiasme satt til verks med kataklysmisk effekt når trommefills vever riffene sømløst sammen. Lager pinneved av stikkene!

 

Vi vil ønske Eivind Sørhus velkommen til bandet som trommeslager! Vi innsåg allerede første gangen han stakk innom øvingslokalet at dette var et talent vi ville ha med oss videre. I ukene som fulgte har vi også innsett hvor herlig en personlighet Eivind har og han har glidd rett inn i gruppen. Med dedikasjon, motivasjon og humør i sitt arsenal skal Eivind hjelpe musikken vår til nye høyder!

 

Edit:

Eivind spilte sin første konsert med oss 19. januar 2018. Dette var også den siste konserten vår med Toni Skjerven fra Baby Heartless som stilte opp som midlertidig trommis mens vi lette etter den perfekte mannen for oss (stor takk til ham!).

 

 

Del på Facebook
Del på Twitter
Please reload

Utvalgt innlegg

New Single: Drunk

1 Oct 2019

1/10
Please reload

Siste innlegg

October 1, 2019

September 22, 2019

July 15, 2019

July 10, 2019

February 1, 2019

December 31, 2018

December 14, 2018

November 12, 2018

Please reload

Arkiv
Please reload

Søk etter tags
Please reload

Følg oss
  • Facebook Basic Square
  • SoundCloud Social Icon

Copyright © 2018 Firefight